USD: 32,5400 TL
Tüm Ürünler
Bayi Girişi
Bayimiz Olun
Sepetim 0 Sepetiniz Boş

Sepetinizde Ürün Bulunamadı

  • ESET PROTECT ENTRY ON-PREM 11 KULLANICI LİSANS 1 YIL
ESET PROTECT ENTRY ON-PREM 11 KULLANICI LİSANS 1 YIL

ESET PROTECT ENTRY ON-PREM 11 KULLANICI LİSANS 1 YIL

Ürün geçici olarak temin edilememektedir. Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.
Diğer Markalar
Genel Özellikler
Dil Seçeneği Türkçe
Lisans Tipi Lisans
Kullanıcı Sayısı 1+10 Kullanıcı
Lisans Süresi 1 Yıl
  • ESET PROTECT ENTRY ON-PREM 11 KULLANICI LİSANS 1 YIL
  • ESET PROTECT ENTRY ON-PREM 11 KULLANICI LİSANS 1 YIL

Nod32 Eset Endpoınt Protect Advanced 1+10 Kullanıcı 1Yıl Genel Özellikleri

Eset Endpoınt Protect Advanced Advanced sürümünde ESET Endpoint Protection Standard’a ilave olarak, şirket ağı ve mobil iş gücünüz için ek koruma katmanları sağlamak amacıyla güçlü Web Kontrolü, Güvenlik Duvarı ve Anti-Spam filtresi bulunur. Ağ güvenliğiniz için 25 yıldır Antivirus sektörünün öncüsü ESET'i tercih edin.
Uç Noktalar İçin Antivirüs İster Windows ister OS X ile çalışın, uç noktalarınız içingüçlü bir Antivirus ve Antispyware koruması sağlar. Ödüllü Kimlik Avı Korumamız sahte web sitelerine karşı korur, kullanıcı adı ve ve şifreler gibi hassas şirket verilerinizin güvenliğini sağlar. Ayrıca Bulut tabanlı tarama, cihaz kontrolü gibi diğer gelişmiş teknolojileri içerir.
Mobil Güvenlik Mobil platformlar için optimize edilmiş proaktif ESET NOD32® teknolojisi ile tüm uygulamalar ve dosyalar gerçek zamanlı korunur. Kimlik Avı Koruması, sahte web sitelerinden, bankacılık bilgilerini ve diğer hassas firma verilerine ulaşmaya çalışan kullanıcılara karşı koruma sağlar. Uygulama kontrolü cihaz güvenlik politikalarını uygular ve yüklenebilir uygulamaları kontrol eder.
Dosya Koruması Antivirus ve Antispyware koruması her türlü virusler, rootkitler, solucanlar, ve casus yazılımlar gibi tüm tehditleri ortadan kaldırır. Gelişmiş Bellek Tarayıcı kötü niyetli süreçlerin davranışlarını izlerken İsteğe bağlı tarama daha iyi bir performans için çalışır.
Uzaktan Yönetim Windows, Mac, ya da Linux uç noktalarınızın hatta sanal makinelerinizin ve akıllı telefonlarınızın güvenliğini tek bir noktadan yönetebilirsiniz. Güvenlik yazılımınızı uzaktan yükleyebilir, komutlar verebilir, raporlar oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
Uç Nokta Güvenliği ESET Endpoint Security, ESET Endpoint Antivirus'ün tüm faydalarına ek olarak İki Yönlü Güvenlik Duvarı, Web Kontrolü, Botnet Koruması ve daha fazlasını sunar. Bununla birlikte Windows ya da OS X uç noktaları üzerinde ESET Endpoint Security veya ESET Endpoint Antivirus yükleme seçeneği getirir.
Teknik Özellikleri
Dil Seçeneği Kutu Türkçe
Lisans Tipi Kutu
Kullanıcı Sayısı 1+10
Kullanıcı Lisans Süresi 1 Yıl
oksid.com.tr © Copyright 2024 Oksid Bilişim Teknoloji San. ve Tic. A.Ş.